Σουβλάκι με μοσχαρίσιο κρέας, τοματίνια και σάλτσα βαλσάμικου
28 Ιούλ

Σουβλάκι με μοσχαρίσιο κρέας, τοματίνια και σάλτσα βαλσάμικου

Σε συνέχεια της συνταγής που αγαπήσατε (Σουβλάκι κοτόπουλο με τοματίνια, αγκινάρα και κατσικίσιο τυρί) θέλουμε να σας προτείνουμε μια ακόμα πολύ γευστική και εύκολη συνταγή. Σουβλάκι με μοσχαρίσιο κρέας, τοματίνια και σάλτσα βαλσάμικου.

Συνολικός χρόνος: 20 λεπτά

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 10 λεπτά

Μερίδες: 4 Τεμάχια

Υλικά

2 κούπες τοματίνια Lucia’s Farm

450 gr μοσχαρίσια μπριζόλα, κομμένη σε κύβους

¼ κούπα βαλσάμικο ξύδι

¼ κούπα σάλτσα μπάρμπεκιου

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon

Οδηγίες

  • Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε ελαφρά μαζί το βαλσάμικο, την σάλτσα μπάρμπεκιου και την μουστάρδα.
  • Κρατήστε την μισή ποσότητα για αργότερα. Στη συνέχεια μαρινάρετε τη μπριζόλα.
  • Βάλτε τα κομμάτια κρέατος και τα τοματίνια στο σουβλάκι.
  • Τοποθετήστε τα σουβλάκια σε μέτρια φωτιά και ψήστε τα περίπου για 6-9 λεπτά. Γυρίστε τα περιστασιακά και στα τελευταία 3 λεπτά του ψησίματος ρίξτε στα σουβλάκια τη σάλτσα που είχατε κρατήσει.

Αυτό ήταν… είναι έτοιμα! Μια πολύ απλή συνταγή που θα σας συναρπάσει. Ιδανική για καλοκαιρινά μπάρμπεκιου για εσάς και για τους φίλους σας!