• φράουλες

    Το “The Restaurant Project” συνεχίζει τις επισκέψεις του! Αυτή τη φορά στα ψάξαμε καλά για να βρούμε το καλά κρυμμένο *Uma Chefs Home Experience όπου ο σεφ Ανδρέας Κλαυδιανός μας ετοίμασε μία δροσερή και γεμάτη βιταμίνες Strawberry Salad. Νομίζουμε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε την άνοιξη από μία σαλάτα με ζουμερές φράουλες!   Υλικά: […]

  • Tagliata Black Angus

    Το «The Restaurant Project» συνεχίζει τις επισκέψεις του στα μεγαλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας σας τις πιο ξεχωριστές συνταγές με τομάτες και πατάτες Lucia’s Farm. Αυτή τη φορά άνοιξε τις πόρτες του για εμάς το εστιατόριο Χάλαρο*, όπου ο σεφ Ιωάννης Τσιπέλης μας ετοίμασε Tagliata Black Angus Bavette με petit ratatouille βουτύρου.   Υλικά: 120 […]

  • τριαντάφυλλα

    Ποιος είπε ότι τα λουλούδια δεν τρώγονται; Αν έχετε λίγη φαντασία μπορείτε να φάτε τα πάντα. Ακόμη και ένα τριαντάφυλλο. Σας φαίνεται περίεργο; Φυσικά και είναι! Γι’αυτό και εμείς αναφερόμαστε σε τριαντάφυλλα φτιαγμένα από πατάτες. Έχετε περιέργεια να δείτε τι εννοούμε; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω 😉   Τι θα χρειαστείτε: 4 πατάτες Lucia’s Farm 12 […]

  • βουβαλίσια μοτσαρέλα

    Βουβαλίσια μοτσαρέλα Κερκίνης με φέτες από πιπεράτο μοσχαρίσιο φιλέτο και τσιπς κεφαλογραβιέρας   Άλλη μία επίσκεψη μας στα πλαίσια του “The Restaurant Project” ολοκληρώθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε να σας παρουσιάσουμε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή. Αυτή τη φορά επισκεφθήκαμε το βραβευμένο εστιατόριο Ambrosia* όπου ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης μας ετοίμασε βουβαλίσια μοτσαρέλα Κερκίνης με […]

  • σαλάτα νισουάζ

    Άλλη μία επίσκεψη μας στα πλαίσια του “The Restaurant Project” ολοκληρώθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε να σας παρουσιάσουμε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή. Αυτή τη φορά επισκεφθήκαμε το εστιατόριο Kitchenbar* στη Θεσσαλονίκη και μαζί με τον σεφ Μιχάλη Φανερωμένο ετοιμάσαμε την πιο δροσερή σαλάτα νισουάζ!   Υλικά: 100 γρ. τοματίνια Fiesta Lucia’s Farm 100 γρ. […]

  • τοματοπιπεριές

    Τοματοπιπεριές με φέτα, παξιμαδοκούλουρο, μέλι και dressing αγγουριού Οι γευστικές επισκέψεις μας συνεχίζονται στην κουζίνα της Μαύρης Χήνας* στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήσαμε τον σεφ Σάκη Κάλφα, ο οποίος μας ετοίμασε τις πιο νόστιμες τοματοπιπεριές με φέτα, παξιμαδοκούλουρο, μέλι και dressing αγγουριού. Υλικά: 100 γρ. τοματίνια Lucia’s Farm 50 γρ. πιπεριές πράσινες ψημένες 50 γρ. πιπεριές Φλωρίνης […]

  • ποντιακή πατάτα

    Ποντιακή Πατάτα Το «The Restaurant Project» συνεχίζει τις επισκέψεις του στα μεγαλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας σας τις πιο ξεχωριστές συνταγές με τομάτες και πατάτες Lucia’s Farm. Αυτή τη φορά άνοιξε τις πόρτες του για εμάς το εστιατόριο Ελιά Λεμόνι* και γευτήκαμε την πιο νόστιμη ποντιακή πατάτα! Υλικά: πατάτες Lucia’s Farm κομμένες κυδωνάτα κόκκινα κρεμμύδια […]

  • νιόκι

     Νιόκι με πέστο τομάτας,φρέσκο κατσικίσιο τυρί και βασιλικό   Άλλη μία επίσκεψη μας στα πλαίσια του “The Restaurant Project” ολοκληρώθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε να σας παρουσιάσουμε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή. Αυτή τη φορά επισκεφθήκαμε το εστιατόριο Ρινόκερος* και μαζί με τον σεφ Διονύση Κιουρτζίδη, φτιάξαμε νιόκι με πέστο τομάτας, φρέσκο κατσικίσιο τυρί και […]

  • πατατοσαλάτα

    Το «The Restaurant Project» συνεχίζει τις επισκέψεις του στα μεγαλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας σας τις πιο ξεχωριστές συνταγές με τομάτες και πατάτες Lucia’s Farm. Αυτή τη φορά άνοιξε τις πόρτες του για εμάς το εστιατόριο Μπακάλ* και ήρθαμε αντιμέτωποι με την πιο νόστιμη πατατοσαλάτα που έχουμε δοκιμάσει!   Υλικά για 4 μερίδες:   1 […]

  • τηγανίτες πατάτας

    Τηγανίτες πατάτας με φέτα, τσίλι, καραμελωμένο bacon και τοματίνια κονφί Όπως έχουμε ξαναπεί το «The Restaurant Project» είναι εκείνη η στιγμή που τα τοματίνια και οι πατάτες της Lucia’s Farm πέφτουν στα χέρια των σεφ των πιο ξεχωριστών εστιατορίων και bars και γίνονται υλικό έμπνευσης για την κουζίνα τους! Οι γευστικές επισκέψεις μας συνεχίζονται στην κουζίνα […]