Αρχικά θα χρειαστείτε 6 ποτήρια χωρητικότητας περίπου 400-450 ml
Βράστε τα ρεβίθια και τον αρακά (10-15 λεπτά – Μη ξεχάσετε να μουλιάσετε τα ρεβίθια το προηγούμενο βράδυ)
Μοιράστε 3 φλιτζάνια πράσινης σαλάτας στα 6 ποτήρια
Στη συνέχεια τοποθετήστε τα υπόλοιπα υλικά σε στρώσεις πάνω από την πράσινη σαλάτα με την παρακάτω σειρά:
Ρεβύθια, καρότα, τομάτες (ή τοματίνια), καλαμπόκι, την υπόλοιπη πράσινη σαλάτα, ¾ του φλιτζανιού cheddar, μπρόκολο, κρεμμύδια, αρακάς και το υπόλοιπο cheddar
Καλύψτε καλά το κάθε ποτήρι με σελοφάν και διατηρήστε τη σαλάτα στο ψυγείο για 6-24 ώρες
Σερβίρετε αφού τοποθετήσετε στην κορυφή τα αυγά και τον μαϊντανό