Φιλετάκια χοιρινά με τοματίνια, σπαράγγια και μάραθο

Εκτέλεση

Σε καυτό λάδι σοτάρετε τα φιλετάκια και από τις δύο πλευρές. Ρίχνετε τα τοματίνια lucia, τα σπαράγγια και συνεχίζετε το σοτάρισμα. Σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε το μέλι, τον γλυκάνισο, το μάραθο, το αλάτι και το πιπέρι και τα δίνετε μια βράση. Τα σερβίρετε και τα γαρνίρετε με τα σπαράγγια.

Συστατικά

  1. Χοιρινά φιλετάκια - 4
  2. Eλαιόλαδο - 1/3 κούπας
  3. Tοματίνια Lucia - 8 κομμένα στη μέση
  4. Σπαράγγια καθαρισμένα και χοντροκομμένα - 4
  5. Λευκό κρασί - ½ κούπα
  6. Μέλι θυμαρίσιο - 1 κουταλιά
  7. Αστεροειδείς γλυκάνισους - 2
  8. Μάραθος ψιλοκομμένος - 5-6 κλαδάκια
  9. Αλάτι -
  10. Μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο -