κοτόπουλο caprese

Κοτόπουλο caprese

Εκτέλεση:

  • Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο στήθος ολόκληρο με την πέτσα και το περνάμε από τη σχάρα 5 λεπτά από την κάθε μεριά
  • Το ανοίγουμε στη μέση και το γεμίσουμε με μοτσαρέλα
  • Το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά
  • Στο ταψί προσθέτουμε και τα τοματίνια αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει και περάσει με ελαιόλαδο
  • Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 50 γρ. μοτσαρέλα, 50 γρ. γκούντα, 50 γρ. κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι
  • Ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά
  • Σε ένα πιάτο απλώνουμε την κρέμα τυριών και τοποθετούμε το κοτόπουλο κομμένο στη μέση και δίπλα τα ψητά τοματίνια
  • Περιχύνουμε με πέστο βασιλικού αραιωμένο με ελαιόλαδο
  • Γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρέσκο βασιλικό

Συστατικά

  1. Φιλέτο κοτόπουλο - 1
  2. μοτσαρέλα σε σακουλάκι - 150gr.
  3. αλάτι & πιπέρι - μία πρέζα
  4. Ελαιόλαδο - 2 κ.σ.
  5. τοματίνια Lucia’s Farm - μία συσκευασία
  6. Πέστο βασιλικού -
  7. μοτσαρέλα - 50 γρ.
  8. γκούντα - 50 γρ.
  9. κρέμα γάλακτος - 50 γρ.
  10. Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο -