Ροδέλες τομάτας με μοτσαρέλα και πέστο μαϊντανού

Εκτέλεση 

Κόβετε τις τομάτες και τη μοτσαρέλα σε ροδέλες.

Σε μια πιατέλα στρώνετε εναλλάξ μια ροδέλα τομάτας, μια ροδέλα μοτσαρέλας και μια φέτα μαύρο ψωμί.

Χτυπάτε στο μπλέντερ τα υλικά του πέστο και το περιχύνετε στη σαλάτα. Γαρνίρετε με το προσούτο και σερβίρετε.

Συστατικά

  1. Τομάτες Lucia - 4
  2. Μοτσαρέλα - 4 μπάλες
  3. Μαύρο ψωμί σε στρογγυλές φέτες - 1
  4. Προσούτο - 8 φέτες
  5. Φρέσκος μαϊντανός - 1 ματσάκι
  6. Κουκουνάρι καβουρδισμένο - ½ κούπα
  7. Τριμμένη παρμεζάνα - 2 κουταλιές
  8. Σκόρδο τριμμένο - 1 σκελίδα
  9. Ελαιόλαδο - ½ κούπα