Τούρτα κρέπας με τοματίνια, τυριά, μπέικον, πάστα ελιάς και μαϊντανό

Εκτέλεση

Σε μεγάλη πιατέλα βάζετε ένα φύλλο κρέπας και το αλείφετε με μια κουταλιά πάστα ελιάς.

Στρώνετε επάνω λεπτές ροδέλες τομάτας lucia και πασπαλίζετε με ψιλοκομμένη πιπεριά, τυριά (γραβιέρα Νάξου, πικάντικο κασέρι, κεφαλογραβιέρα κ.α.), μπέικον και μαϊντανό.

Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τις υπόλοιπες κρέπες.

Στο τέλος γαρνίρετε με τα τοματίνια lucia κομμένα στη μέση, τα αλατίζετε και πασπαλίζετε με λίγο κασέρι και λίγο  μαϊντανό. Ψήνετε σε δυνατό φούρνο για 10΄ λεπτά.

Συστατικά

  1. Φύλλα κρέπας - 4
  2. Πάστα ελιάς - 4 κ.σ.
  3. Τομάτες Lucia - 3
  4. Πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες - 2
  5. Διάφορα τυριά τριμμένα - 1 κούπα
  6. Μπέικον ψημένο και ψιλοκομμένο - 4-5 φέτες
  7. Μαϊντανός ψιλοκομμένος - 6-7 κλαδάκια
  8. Τοματίνια Lucia - 10
  9. Λίγο αλάτι -