Bruschetta
12 Ιούλ

Bruschetta, το ιδανικό σνακ

Η Bruschetta είναι ένα πολύ γευστικό σνακ για όλες τις στιγμές της ημέρας. Για τους Ιταλούς είναι το πρώτο πιάτο στο τραπέζι τους και τις καταναλώνουν καθημερινά. Είναι πολύ εύκολη, γρήγορη αλλά και πάρα πολύ γευστική συνταγή!

Η συνταγή της Bruschetta που προτείνει η Lucia’s Farm έχει ως εξής:

Χρόνος προετοιμασίας: 10-15 λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 7-10 λεπτά

Μερίδες: 4

 

Υλικά

12 φέτες ψωμί (προαιρετικά ολικής αλέσεως)

250 γραμ. Μοτσαρέλα

12 τοματίνια Lucia’s Farm

Αλάτι και Ρίγανη

Σκόρδο (ψιλοκομμένο)

Βούτυρο 3-4 κουταλάκια του γλυκού

 

Bruschetta

Διαδικασία

Αρχικά βάλτε το βούτυρο το τηγάνι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα προσθέστε και το σκόρδο και τσιγαρίστε το για 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Ταυτόχρονα προθερμάνετε το φούρνο σας στους 200 βαθμούς.

Στην συνέχεια αλείψτε στις φέτες ψωμιού το βούτυρο με το σκόρδο και τοποθετήστε τα στο φούρνο για 7-10 λεπτά μέχρι να δείχνει το ψωμί τραγανό.

Αφού είναι έτοιμα βάλτε τα ψωμάκια σε πιάτο και δημιουργήστε!

Σ’ αυτό το σημείο μπορείτε να βάλετε όποια υλικά θέλετε, η Lucia όμως προτείνει έναν απλό και γευστικό συνδυασμό… Τοματίνια και Μοτσαρέλα! Για περισσότερη γεύση βάλτε λίγο αλάτι και ρίγανη. Έτοιμο!