Ιστορία

Οι γνωστές σας τομάτες Lucia και πατάτες Μυρτώ ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται μια οικογένεια.

Εμείς στην Lucia’s Farm επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες και καλλιεργητικές μεθόδους ώστε να διασφαλίσουμε σταθερή ποιότητα, υπέροχη γεύση, ασφάλεια και φρεσκάδα.

Η υπόσχεσή της Lucia’s Farm «Από το χωράφι στο πιάτο σας» στηρίζεται στην πολύχρονη εμπειρία μας και την εξειδίκευση μας στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων. Αυτή μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας για φρέσκα φρούτα και λαχανικά υψηλής ποιότητας, πλούσιας διατροφικής αξίας και αληθινής γεύσης.

Η φροντίδα και αγάπη των ανθρώπων μας για την ελληνική γη, μεταφράζεται στην γεύση και το άρωμα των επώνυμων προϊόντων που «υπογράφει» η Lucia’s Farm.

Οικογένεια

Μπορεί η Lucia’s Farm να είναι το νεότερο παιδί μας, ωστόσο ο όμιλος Ευθυμιάδη έχει κλείσει ήδη πάνω από 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας και ανάπτυξης του στον αγρό-διατροφικό τομέα.

Η στρατηγική και οι στόχοι μας επικεντρώνονται στη συνολική υποστήριξη του αγροτικού τομέα, για μια ολοένα πιο ποιοτική και περιβαλλοντικά φιλική γεωργία, με στόχο να προσφέρει γευστικά αγροτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Υπευθυνότητα

Μια από τις βασικές αρχές των προϊόντων της Lucia’s Farm είναι ότι παράγονται με σύστημα «Ολοκληρωμένης Διαχείρισης».

Πρόκειται για σύστημα διαχείρισης & διασφάλισης ποιότητας, φιλικό προς το περιβάλλον, με το οποίο:

  Εφαρμόζονται συγκεκριμένοι κανόνες και πρακτικές κατά την καλλιέργεια, πάντα σε στενή συνεργασία με τον επιβλέποντα Γεωπόνο.

  Γίνεται ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων όπως το νερό και των χημικών σκευασμάτων όπως φάρμακα και λιπάσματα.

  Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχουν υπολείμματα χημικών και έτσι εξασφαλίζεται η παραγωγή επώνυμων, ποιοτικών και ασφαλών για τον καταναλωτή προϊόντων.

(*) Τα προϊόντα της Lucia’s Farm πιστοποιούνται ανεξάρτητα για παραγωγή με συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης από την ΤUV HELLAS και τη EUROCERT (Ανεξάρτητοι Οργανισμοί Επιθεώρησης και Πιστοποίησης).