Διαδικασία
Αρχικά βάλτε το βούτυρο το τηγάνι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα προσθέστε και το σκόρδο και τσιγαρίστε το για 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Ταυτόχρονα προθερμάνετε το φούρνο σας στους 200 βαθμούς.
Στην συνέχεια αλείψτε στις φέτες ψωμιού το βούτυρο με το σκόρδο και τοποθετήστε τα στο φούρνο για 7-10 λεπτά μέχρι να δείχνει το ψωμί τραγανό.
Αφού είναι έτοιμα βάλτε τα ψωμάκια σε πιάτο και δημιουργήστε!
Σ’ αυτό το σημείο μπορείτε να βάλετε όποια υλικά θέλετε, η Lucia όμως προτείνει έναν απλό και γευστικό συνδυασμό… Τοματίνια και Μοτσαρέλα! Για περισσότερη γεύση βάλτε λίγο αλάτι και ρίγανη.
Συστατικά
- Ψωμί - 12 φέτες
- Μοτσαρέλα - 250 γραμμάρια
- Τοματίνια - 12
- Ρίγανη -
- Αλάτι -
- Σκόρδο - 1 ψιλοκομμένο
- Βούτυρο - 3-4 κουταλάκια του γλυκού