Bruschetta

Bruschetta

Διαδικασία

Αρχικά βάλτε το βούτυρο το τηγάνι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα προσθέστε και το σκόρδο και τσιγαρίστε το για 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Ταυτόχρονα προθερμάνετε το φούρνο σας στους 200 βαθμούς.

2-bruschetta

Στην συνέχεια αλείψτε στις φέτες ψωμιού το βούτυρο με το σκόρδο και τοποθετήστε τα στο φούρνο για 7-10 λεπτά μέχρι να δείχνει το ψωμί τραγανό.

Αφού είναι έτοιμα βάλτε τα ψωμάκια σε πιάτο και δημιουργήστε!

Σ’ αυτό το σημείο μπορείτε να βάλετε όποια υλικά θέλετε, η Lucia όμως προτείνει έναν απλό και γευστικό συνδυασμό… Τοματίνια και Μοτσαρέλα! Για περισσότερη γεύση βάλτε λίγο αλάτι και ρίγανη.

Συστατικά

  1. Ψωμί - 12 φέτες
  2. Μοτσαρέλα - 250 γραμμάρια
  3. Τοματίνια - 12
  4. Ρίγανη -
  5. Αλάτι -
  6. Σκόρδο - 1 ψιλοκομμένο
  7. Βούτυρο - 3-4 κουταλάκια του γλυκού
Μοιράσου το
Μοιράσου το