Κοτόπουλο caprese
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο στήθος ολόκληρο με την πέτσα και το περνάμε από τη σχάρα 5 λεπτά από την κάθε μεριά
Το ανοίγουμε στη μέση και το γεμίσουμε με μοτσαρέλα
Το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά
Στο ταψί προσθέτουμε και τα τοματίνια αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει και περάσει με ελαιόλαδο
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 50 γρ. μοτσαρέλα, 50 γρ. γκούντα, 50 γρ. κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι
Ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά
Σε ένα πιάτο απλώνουμε την κρέμα τυριών και τοποθετούμε το κοτόπουλο κομμένο στη μέση και δίπλα τα ψητά τοματίνια
Περιχύνουμε με πέστο βασιλικού αραιωμένο με ελαιόλαδο
Γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρέσκο βασιλικό
Μοιραστείτε το στο facebook
ή εκτυπώστε
Συστατικά
Φιλέτο κοτόπουλο - 1
μοτσαρέλα σε σακουλάκι - 150gr.
αλάτι & πιπέρι - μία πρέζα
Ελαιόλαδο - 2 κ.σ.
τοματίνια Lucia’s Farm - μία συσκευασία
Πέστο βασιλικού -
μοτσαρέλα - 50 γρ.
γκούντα - 50 γρ.
κρέμα γάλακτος - 50 γρ.
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο -
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση σας στο luciasfarm.gr, αποδέχεστε τη χρήση τους: Συμφωνώ Περισσότερα