Εκτέλεση:
- Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο στήθος ολόκληρο με την πέτσα και το περνάμε από τη σχάρα 5 λεπτά από την κάθε μεριά
- Το ανοίγουμε στη μέση και το γεμίσουμε με μοτσαρέλα
- Το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά
- Στο ταψί προσθέτουμε και τα τοματίνια αφού τα έχουμε αλατοπιπερώσει και περάσει με ελαιόλαδο
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 50 γρ. μοτσαρέλα, 50 γρ. γκούντα, 50 γρ. κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι
- Ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά
- Σε ένα πιάτο απλώνουμε την κρέμα τυριών και τοποθετούμε το κοτόπουλο κομμένο στη μέση και δίπλα τα ψητά τοματίνια
- Περιχύνουμε με πέστο βασιλικού αραιωμένο με ελαιόλαδο
- Γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρέσκο βασιλικό
Μοιραστείτε το στο facebook
ή εκτυπώστε
Συστατικά
- Φιλέτο κοτόπουλο - 1
- μοτσαρέλα σε σακουλάκι - 150gr.
- αλάτι & πιπέρι - μία πρέζα
- Ελαιόλαδο - 2 κ.σ.
- τοματίνια Lucia’s Farm - μία συσκευασία
- Πέστο βασιλικού -
- μοτσαρέλα - 50 γρ.
- γκούντα - 50 γρ.
- κρέμα γάλακτος - 50 γρ.
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο -