Προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία
Απλώστε σε μία πιατέλα χαρτί κουζίνας
Πλύντε καλά τις πατάτες και τοποθετήστε τις σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό (μαζί με την φλούδα)
Κλείστε το καπάκι και βράστε τις πατάτες για περίπου 20 λεπτά
Στραγγίξτε τις πατάτες και αφήστε τις να κρυώσουν
Μόλις κρυώσουν, κόψτε τις σε μικρά κομμάτια και βάλτε τις σε ένα μπολ, μαζί με 2 κουταλιές της σούπας λάδι
Εν τω μεταξύ ψήστε το μπέικον σε ένα τηγάνι για περίπου 5-7 λεπτά, μέχρι να γίνει τραγανό – Μόλις είναι έτοιμο, βάλτε το στο πιάτο που απλώσατε χαρτί κουζίνας
Φροντίστε να αφήσετε μέσα στο τηγάνι 1 φέτα μπέικον , σβήστε την φωτιά και προσθέστε το σκόρδο, το μηλόξυδο, την μαύρη ζάχαρη και τις 4 κουταλιές της σούπας λάδι που απέμειναν. Ανακατέψτε καλά. Αλατοπιπερώστε και μεταφέρετε το dressing σε ένα μπολ
Μέσα σε ένα τηγάνι ψήστε τις πατάτες και από τις 2 μεριές μαζί με τα κρεμμυδάκια, για περίπου 2-3 λεπτά
Ρίξτε τις πατάτες και τα κρεμμυδάκια σε ένα μεγάλο μπολ και από πάνω περιχύστε τις με το dressing. Ανακατέψτε καλά και αφήστε τις για 5 λεπτά προκειμένου να πάρουν την γεύση του dressing
Ρίξτε το μπέικον στο μπολ προκειμένου να καλύψετε τις πατάτες
Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε καλά
Μπορείτε να σερβίρετε την σαλάτα σας είτε ζεστή είτε κρύα
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση σας στο luciasfarm.gr, αποδέχεστε τη χρήση τους:ΣυμφωνώΠερισσότερα