πίτσα

Πίτσα με τοματίνια, καλαμπόκι και κατσικίσιο τυρί

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο σας για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Τοποθετήστε πάνω σε ένα ταψί ένα κομμάτι λαδόκολλα και από πάνω τη ζύμη για την πίτσα.

Προσθέστε τις 3 κουταλιές τοματοπελτέ και απλώστε ομοιόμορφα.

Ρίξτε λίγο χοντρό αλάτι και λίγο κόκκινο πιπέρι.

Ρίξτε μία μικρή ποσότητα από την τριμμένη μοτσαρέλα, μαζί με το καλαμπόκι (το οποίο πρέπει προηγουμένως να έχετε βράσει) και τα τοματίνια.

Τοποθετήστε την πίτσα στον φούρνο για 2 λεπτά και έπειτα τοποθετήστε το κατσικίσιο τυρί και την υπόλοιπη μοτσαρέλα.

Ψήστε για 20-25 λεπτά.

Αφαιρέστε την πίτσα από τον φούρνο και περιμένετε 5 λεπτά για να γαρνίρετε με τον βασιλικό.

Κόψτε την πίτσα σε κομμάτια και απολαύστε!

Συστατικά

  1. Ζύμη για πίτσα - 1 πακέτο
  2. Τοματοπελτές - 2-3 κουταλιές
  3. Τριμμένη μοτσαρέλα - ¼ του φλιτζανιού
  4. Καλαμπόκια - 2
  5. Τοματίνια Lucia - 1 κουπάκι
  6. Κατσικίσιο τυρί - 120 γραμμάρια
  7. Φρεσκοκομμένος βασιλικός για το γαρνίρισμα -
  8. Λίγο χοντρό αλάτι -
  9. Λίγο κόκκινο πιπέρι -
Μοιράσου το
Μοιράσου το