Ψητές τομάτες με γαρίδες και φέτα
Πως θα τις φτιάξετε:
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Τοποθετήστε τις τομάτες σε ένα μεγάλο ταψί, ρίξτε το ελαιόλαδο και το σκόρδο και ανακατέψτε καλά
- Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε καλά
- Ψήστε τις τομάτες για περίπου 20 λεπτά
- Αφαιρέστε το ταψί από τον φούρνο και ρίξτε τις γαρίδες, τον χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό και ανακατέψτε
- Ρίξτε τη φέτα και βάλτε πάλι το ταψί στον φούρνο για άλλα 10-15 λεπτά
- Σερβίρετε με ζεστό φρυγανισμένο ψωμί
Μοιραστείτε το στο facebook
ή εκτυπώστε
Συστατικά
- Τομάτες Lucia’s Farm σε τσαμπί - 5, κομμένες σε 8 κομμάτια
- Ελαιόλαδο - 3 κ.σ.
- Σκόρδο λιωμένο - 1 κ.σ.
- Αλάτι - Πιπέρι
- Γαρίδες - 600 γραμμάρια, μετρίου μεγέθους, καθαρισμένες
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός - Μισό φλιτζάνι
- Χυμός λεμονιού - 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- Φέτα - 1 φλιτζάνι, τριμμένη
- Φρυγανισμένο ψωμί για το σερβίρισμα -