γαρίδες

Ψητές τομάτες με γαρίδες και φέτα

Πως θα τις φτιάξετε:

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
    Τοποθετήστε τις τομάτες σε ένα μεγάλο ταψί, ρίξτε το ελαιόλαδο και το σκόρδο και ανακατέψτε καλά
  2. Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε καλά
  3. Ψήστε τις τομάτες για περίπου 20 λεπτά
  4. Αφαιρέστε το ταψί από τον φούρνο και ρίξτε τις γαρίδες, τον χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό και ανακατέψτε
  5. Ρίξτε τη φέτα και βάλτε πάλι το ταψί στον φούρνο για άλλα 10-15 λεπτά
  6. Σερβίρετε με ζεστό φρυγανισμένο ψωμί

Συστατικά

  1. Τομάτες Lucia’s Farm σε τσαμπί - 5, κομμένες σε 8 κομμάτια
  2. Ελαιόλαδο - 3 κ.σ.
  3. Σκόρδο λιωμένο - 1 κ.σ.
  4. Αλάτι - Πιπέρι
  5. Γαρίδες - 600 γραμμάρια, μετρίου μεγέθους, καθαρισμένες
  6. Ψιλοκομμένος μαϊντανός - Μισό φλιτζάνι
  7. Χυμός λεμονιού - 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  8. Φέτα - 1 φλιτζάνι, τριμμένη
  9. Φρυγανισμένο ψωμί για το σερβίρισμα -
Μοιράσου το
Μοιράσου το