Θέλετε εύκολες, γρήγορες και γευστικές επιλογές που δεν θα σας κλείσουν με τις ώρες στην κουζίνα; Σας έχουμε τη λύση! Πέννες με τοματίνια Lucia’s Farm. Διαβάστε παρακάτω τη συνταγή.
Υλικά:
- 110 γρ. πέννες
- 1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο
- Μισό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
- 400 γρ. τοματίνια Lucia’s Farm, κομμένα στη μέση
- Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- Λίγες νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- ¾ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση:
- Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Όσο ετοιμάζετε τις πέννες, ρίξτε σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το αλάτι
- Τσιγαρίστε για περίπου 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι
- Στη συνέχεια προσθέστε το σκόρδο, τα τοματίνια, το κόκκινο πιπέρι και τη ρίγανη
- Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα τοματίνια (περίπου 12 λεπτά)
- Σβήστε τη φωτιά, ρίξτε τον μαϊντανό και ανακατέψτε καλά
- Στραγγίξτε καλά τις πέννες και ρίξτε από πάνω τη σάλτσα που ετοιμάσατε
Καλή όρεξη 🙂