Με ένα κουταλάκι αφαιρέστε το εσωτερικό της τομάτας, με προσοχή για να μη καταστρέψετε τη σάρκα της
Τοποθετήστε τις τομάτες σε ένα πιάτο και ρίξτε το αλάτι και το πιπέρι
Χωρίστε το καλαμπόκι ισόποσα στις 4 τομάτες
Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ χτυπήστε μαζί τα αυγά με το σχοινόπρασο και λίγο αλάτι και πιπέρι
Χωρίστε το μείγμα των αυγών σε κάθε τομάτα και ρίξτε το τριμμένο τυρί
Ψήστε για περίπου 40 λεπτά
Συνταγή 2
Πάρτε τα καλαμπόκια και αφαιρέστε τα φύλλα τους
Έπειτα, αφαιρέστε τις λεπτές σαν μετάξι κλωστές τους, φροντίζοντας να μην αφήσετε καμία κολλημένη ανάμεσα στους καρπούς
Χρησιμοποιώντας ένα λεπτό και κοφτερό μαχαίρι, αφαιρέστε τους καρπούς από το καλαμπόκι
Τοποθετήστε τους καρπούς σε ένα μεγάλο μπολ με νερό και αφήστε τους να μουλιάσουν για περίπου 10 λεπτά
Εν τω μεταξύ κόψτε τις τομάτες στο 1/3 τους ξεκινώντας από την κορυφή
Με ένα μαχαίρι, κόψτε το εσωτερικό της κάθε τομάτας με προσοχή για να μη καταστρέψετε την σάρκα της, και αφαιρέστε το και τοποθετήστε το σε ένα μεγάλο μπολ
Με ένα κουταλάκι αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα που έχουν απομείνει και βάλτε τα κι αυτά στο μπολ
Προθερμάνετε το γκριλ στους 180 βαθμούς και ψήστε το καλαμπόκι για περίπου 10-15 λεπτά (καλυμμένο). Φροντίστε να ανακατεύετε συχνά τους καρπούς
Μόλις ετοιμαστούν, μεταφέρετε τους στο μπολ με την τομάτα
Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, το κατσικίσιο τυρί, το ξύδι, το αλάτι και το πιπερι και ανακατέψτε καλά
Με ένα κουτάλι μεταφέρετε το μείγμα στις τομάτες και προσθέστε και λίγο μπέικον, προαιρετικά