Αρχικά θα χρειαστείτε 6 ποτήρια χωρητικότητας περίπου 400-450 ml
Βράστε τα ρεβίθια και τον αρακά (10-15 λεπτά – Μη ξεχάσετε να μουλιάσετε τα ρεβίθια το προηγούμενο βράδυ)
Μοιράστε 3 φλιτζάνια πράσινης σαλάτας στα 6 ποτήρια
Στη συνέχεια τοποθετήστε τα υπόλοιπα υλικά σε στρώσεις πάνω από την πράσινη σαλάτα με την παρακάτω σειρά:
Ρεβύθια, καρότα, τομάτες (ή τοματίνια), καλαμπόκι, την υπόλοιπη πράσινη σαλάτα, ¾ του φλιτζανιού cheddar, μπρόκολο, κρεμμύδια, αρακάς και το υπόλοιπο cheddar
Καλύψτε καλά το κάθε ποτήρι με σελοφάν και διατηρήστε τη σαλάτα στο ψυγείο για 6-24 ώρες
Σερβίρετε αφού τοποθετήσετε στην κορυφή τα αυγά και τον μαϊντανό
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση σας στο luciasfarm.gr, αποδέχεστε τη χρήση τους:ΣυμφωνώΠερισσότερα