Ρολάκια γαρίδας jerk με iceberg, μανέτο, τοματίνια, lime και cream cheese
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις μαρινάρουμε με την σκόνη jerk και το ηλιέλαιο
Παίρνουμε το cream cheese, προσθέτουμε τον χυμό lime, το ξύσμα και το γάλα
Κόβουμε το mango σε κυβάκια και τα τοματίνια στα 4
Κόβουμε το iceberg στα 4 και χωρίζουμε τα φύλλα
Ψήνουμε τις γαρίδες περασμένες σε ξύλο από σουβλάκι
Παίρνουμε 1 φύλλο iceberg, απλώνουμε το cream cheese και τοποθετούμε τις γαρίδες, το μάνγκο, το κόλιανδρο και τυλίγουμε
Συνοδεύουμε με sweet chili sauce
Μοιραστείτε το στο facebook
ή εκτυπώστε
Συστατικά
γαρίδες - 8 τεμάχια
cream cheese - 100 γρ
Χυμός και ξύσμα από 1 lime -
γάλα - 10 γρ.
Iceberg -
τοματίνια Lucia’s Farm - 1 συσκευασία
μάνγκο - 1
Φύλλα κόλιανδρου -
κόλιανδρο σε σκόνη - 10 γρ.
κρεμμύδι σκόνη - 10 γρ.
σκόρδο σκόνη - 5 γρ.
πάπρικα - 10 γρ.
κύμινο - 5 γρ.
chili powder - 5 γρ.
μαύρο πιπέρι - 5 γρ.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση σας στο luciasfarm.gr, αποδέχεστε τη χρήση τους: Συμφωνώ Περισσότερα