Ψητά τοματίνια με τυρί ρικότα

Πως θα το φτιάξετε:

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
  2. Κόψτε τα τοματίνια στη μέση
  3. Τοποθετήστε τις τομάτες σε ένα ταψί μαζί με τις ελιές
  4. Ρίξτε το λάδι και αλατοπιπερώστε
  5. Ψήστε μέχρι να αρχίσει να βγαίνει η φλούδα της τομάτας και να βγάλουν όλα τα υγρά τους – Περίπου για 20 λεπτά
  6. Μόλις είναι έτοιμες, ρίξτε από πάνω το τυρί ρικότα, τον χυμό λεμονιού και τα ψιλοκομμένα φύλλα της μέντας
  7. Σερβίρετε με ζεστή (ή ακόμη καλύτερα φρεσκοψημμένη) μπαγκέτα

Συστατικά

  1. Τοματίνια Lucia’s Farm - 4 φλιτζάνια
  2. Ελιές της αρεσκείας σας - Μισό φλιτζάνι
  3. Αλάτι - Πιπέρι
  4. Τυρί ρικότα - Μισό φλιιτζάνι
  5. Χυμός λεμονιού - Από μισό λεμόνι
  6. Φύλλα μέντας ψιλοκομμένα - 15
  7. Ζεστή μπαγκέτα - Για το σερβίρισμα
Μοιράσου το
Μοιράσου το