Ψητά τοματίνια με τυρί ρικότα
Πως θα το φτιάξετε:
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Κόψτε τα τοματίνια στη μέση
Τοποθετήστε τις τομάτες σε ένα ταψί μαζί με τις ελιές
Ρίξτε το λάδι και αλατοπιπερώστε
Ψήστε μέχρι να αρχίσει να βγαίνει η φλούδα της τομάτας και να βγάλουν όλα τα υγρά τους – Περίπου για 20 λεπτά
Μόλις είναι έτοιμες, ρίξτε από πάνω το τυρί ρικότα, τον χυμό λεμονιού και τα ψιλοκομμένα φύλλα της μέντας
Σερβίρετε με ζεστή (ή ακόμη καλύτερα φρεσκοψημμένη) μπαγκέτα
Μοιραστείτε το στο facebook
ή εκτυπώστε
Συστατικά
Τοματίνια Lucia’s Farm - 4 φλιτζάνια
Ελιές της αρεσκείας σας - Μισό φλιτζάνι
Αλάτι - Πιπέρι
Τυρί ρικότα - Μισό φλιιτζάνι
Χυμός λεμονιού - Από μισό λεμόνι
Φύλλα μέντας ψιλοκομμένα - 15
Ζεστή μπαγκέτα - Για το σερβίρισμα
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση σας στο luciasfarm.gr, αποδέχεστε τη χρήση τους: Συμφωνώ Περισσότερα